Seçkin Gümrük Müşavirliği 20. Yılını Büyük Coşkuyla Kutladı.

Seçkin Grup bünyesindeki Türkiye’nin seçkin gümrük müşavirliği markası 20. Kuruluş yıldönümünü iş ortakları ve çalışanlarıyla birlikte Yeşilyurt Spor Kulübü SMC Restoran’da düzenlenen tören ile kutladı.

2002’den beri faaliyet gösteren Seçkin Gümrük’ün 20. Yıl dönümünü kutlama törenine Seçkin Grup bünyesindeki Seçkin Gümrük Müşavirliği, Teksan Lojistik, Yenice Meyve ve Elit Antrepo yönetim kurulu üyeleri, yönetici ve çalışanları ile değerli iş ortakları katıldı.

Seçkin Gümrük’ün başarı öyküsü devam edecek

Seçkin Gümrük Müşavirliği İcra Kurulu Başkanı Ali Şahin konuşmasında; 300’den fazla çalışma arkadaşlarının şirketin bugünlerine gelmesindeki emeklerine ve iş ortaklarının güvenine teşekkürlerini ileterek, Seçkin ailesi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Törende Seçkin Gümrük’te 19. Yılını dolduran 1, 18. Yılını dolduran 1, 17. Yılını dolduran 4, 16. Yılını dolduran 4, 15. Yılını dolduran 4, 13. Yılını dolduran 7, 12. Yılını dolduran 8, 11. Yılını dolduran 2 ve  10. Yılını dolduran 5 kişi olmak üzere toplam 36 çalışana başarılarını onurlandırmak için plaket verildi.

Ayrıca tüm çalışanlara şirkete katkılarından dolayı teşekkür belgesi ve hediyeler takdim edildi.

Seçkin Gümrük 20.Yıl Özel Konseri

Seçkin Grup çalışanlarının ve iş ortaklarının yoğun katılım gösterdiği gecede Loca Orkestrası sahne aldı.

Sergiledikleri performansla davetlilere eğlenceli eğlenceli ve keyifli anlar yaşattılar.

Whatsapp
Seçkin Gümrük
Seçkin Gümrük
Merhaba , size nasıl yardımcı olabiliriz?