Aday Açık Rıza Metni


6698 SAYILIKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA
ÇALIŞAN ADAYI AÇIK RIZA METNİ

SEÇKİN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ. olarak Kişisel Verilerin Korunması mevzuatı kapsamında istisnaya giren (örneğin kanunlarda öngörülmesi veya sözleşmenin ifası için gerekli olması) haller haricinde, kişisel verilerinizin işlenmesi ve/veya aktarılması kapsamında aşağıdaki hususlara ilişkin açık rızanızı talep ediyoruz:

Çalışan Adayı: SEÇKİN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ.’nin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca; ad-soyad, telefon, e-posta, eklemek istediğim hususlar ile özgeçmişim içerisinde yer alan kişisel verilerimin (T.C.No, doğum tarihi, cinsiyet, vatandaşlık, askerlik durumu, adres, diploma bilgileri, seminer/kurs tarihleri ve içeriği, fotoğraf, geçmiş iş tecrübeleri, talep edilen ücret, yabancı dil bilgisi, bilgisayar program bilgisi vb.), çalışan adayı iş başvuru süreçlerinin yürütülmesi amacıyla “6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Çalışan Adayı Aydınlatma Metniyazısında belirtilen amaçlar ve kapsam çerçevesinde işlenmesine ve muhafaza edilmesine özgür irademle rıza gösterdiğimi beyan ederim.

SEÇKİN GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD. ŞTİ tarafından 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Çalışan Adayı Aydınlatma Metni ile bilgilendirdiğimi, söz konusu hususlara bilerek ve isteyerek rıza gösterdiğimi beyan ederim.

Whatsapp
Seçkin Gümrük
Seçkin Gümrük
Merhaba , size nasıl yardımcı olabiliriz?